Bodemisolatie

Bodemisolatie (of kruipruimte isolatie) wordt toegepast als de ruimte erg vochtig is. Met bodemisolatie kan optrekkende kou en vocht worden vermeden.

Bodemisolatie (of kruipruimte isolatie)

Heeft u last van een vochtige vloer of vocht in uw woning? Dan is het goed mogelijk dat vocht in uw kruipruimte hier de oorzaak van is. Vanuit een natte of vochtige kruipruimte trekt het vocht door de vloer uw woning in. Een vochtige woning is niet erg bevorderlijk voor het woonplezier en uw gezondheid. Met isolatieoplossingen van alpine isolatie wordt dit probleem gelukkig snel verholpen.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

Binnen 1 dag isoleren

Met de unieke isolatiemogelijkheden van alpine isolatie kunnen we uw bodem binnen 1 dag isoleren. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en adviseren u graag wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Interesse in bodemisolatie?

Alpine isolatie heeft de totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot isolatie en stellen tijdens een  gratis adviesgesprek geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.

vloerisolatie