Is uw kruipruimte erg vochtig? Denk dan eens aan bodemisolatie (ook wel kruipruimte isolatie genoemd). Bodemisolatie voorkomt dat het vocht uit de kruipruimte via de vloer uw woning binnendringt. Een vochtige woning is namelijk niet bevorderlijk voor het woonplezier en voor uw gezondheid. Gelukkig kan hier door Alpine isolatie snel iets aan gedaan worden met bodemisolatie, zodat optrekkende kou en vocht vermeden worden.

Binnen één dag isoleren

Alpine isolatie kent unieke isolatiemogelijkheden, waardoor we binnen één dag uw woning kunnen isoleren. Wij informeren u hier graag vrijblijvend over. Indien u bij ons een adviesgesprek aanvraagt voor bodemisolatie, komen we bij u langs om de woning te inspecteren. Wij informeren u daarna direct over hoe we de bodem kunnen isoleren en wat de kosten ervan zijn. Alpine isolatie is daarnaast in staat uw woning in zijn geheel te isoleren. Vraag ons ook gerust naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dak- en zolderisolatie in combinatie met bodemisolatie.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

Interesse in bodemisolatie?

Wij bieden een totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen over bodemisolatie of één van de andere isolatiemogelijkheden, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

balkenvloer

Uw voordelen:

  • Gecertificeerde materialen: 10 jaar garantie
  • Gratis thuisadvies door deskundige 
  • Bij verkoop van uw woning groener label: uw woning is meer waard
  • In de zomer koel en in de winter comfort en warm
  • Snelle terugverdientijd, profiteer nu van subsidie op isoleren
  • Bekijk ook onze brochure en onze bedrijfsvideo

Neem contact op

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Bericht