Dak & zolder isolatie

Houdt de warmte binnen en de kou buiten, het dak is één van de grootste warmtelekken in de woning. Woningen voor 1980 gebouwd, zijn niet of weinig geïsoleerd. Warme lucht stijgt en daarom is dakisolatie van groot belang. Met de unieke isolatiemogelijkheden van alpine isolatie kunnen wij uw dak binnen 1 dag onderhoudsvrij isoleren.

Advies & inspectie

Onze adviseurs hebben een bouwkundige opleiding en zijn deskundig voor een goede inspectie. De beoordeling van het dak met zoldervloer wordt met u besproken en met een vrijblijvende prijsopgaaf zal u zien dat dit meevalt.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

Wol voor dak en zolder

De isolatie van uw dak met onze hoogwaardige brandwerende wol kan op meerdere manieren worden aangebracht. Als het dak vanaf de binnenzijde afgewerkt is, kunnen wij de ruimte tussen de balklaag en plafond opvullen met wol. Ook is het mogelijk tussen de balken een folie aan te brengen die vrij gehouden wordt van de dakplaten waartussen de wol wordt gespoten.

Dakisolatie met polyurethaan

Bij het isoleren van het dak wordt de ruimte die tussen de balklaag aanwezig is volgespoten met vloeibare polyurethaan (CFK-vrij), een hoogwaardig en duurzaam materiaal. Dit schuimende isolatiemateriaal heeft een zeer hoge isolatiewaarde, maar de situatie is per woning nogal verschillend. Indien uw dak bestaat uit een enkellaags dakplaat dan wordt veelal gespoten met vloeibare polyurethaan (CFK-vrij) een isolatiesysteem met een hoog rendement.

Zoldervloer isolatie

Zoldervloeren bestaan veelal uit een balklaag met daarop vloerdelen en aan de onderzijde afgewerkt met latten en gips. Tussen deze vloerdelen en gips is veel ruimte wat uitermate geschikt is voor het volspuiten van wol. Aan de bovenzijde van de vloer worden kleine gaatjes geboord waarna de wol wordt ingespoten. De gaatjes kunnen we dicht maken. Naar uw eigen smaak kan de vloer door u zelf worden afgewerkt.

dakisolatie-zolderisolatie

Interesse?

Alpine isolatie heeft de totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot isolatie en stellen tijdens een  gratis adviesgesprek geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.