spouwmuurisolatie-door-alpine

SPOUWMUURISOLATIE

De éénsteens muur zonder luchtspouw werd in vroeger jaren veel toegepast. Het grote probleem met dit type muur: vochtig aan de binnenzijde van de woning en geen enkele isolerende werking. De spouwmuur was de oplossing met een betere isolatie. De inmiddels niet te betalen energie gaf de noodzaak spouwisolatie toe te passen.

bodemisolatie

VLOERISOLATIE

Met vloerisolatie houdt u de warmte in uw woning en de kou in de kruipruimte. Woningen voor 1985 gebouwd hebben geen vloerisolatie, waardoor veel energie verloren gaat. In uw woning zijn de vloeren in de winter dan ook vaak kil en koud, dit geeft geen behaaglijk gevoel. Warme lucht stijgt en daarom is het van groot belang uw vloer te isoleren.

bodemisolatie

BODEMISOLATIE

Heeft u last van een vochtige vloer of vocht in uw woning? Dan is het goed mogelijk dat vocht in uw kruipruimte hier de oorzaak van is. Vanuit een natte of vochtige kruipruimte trekt het vocht door de vloer uw woning in. Een vochtige woning is niet erg bevorderlijk voor het woonplezier en uw gezondheid. Met isolatieoplossingen van Alpine wordt dit probleem gelukkig snel verholpen.

muren-impregneren

IMPREGNEREN BUITENMUREN

De impregneermaterialen van alpine isolatie zijn zeer duurzaam, daardoor geven wij een garantie van 10 jaar. De componenten impregnatie word in een chemisch proces in de steen en voeg gedroogd en gehard. Daardoor zijn de meeste poreuze steensoorten geschikt om te impregneren zoals: beton, gevelsteen, natuursteen, kalkzandsteen en diverse andere steensoorten.

dakisolatie

DAKISOLATIE & ZOLDERISOLATIE

Houdt de warmte binnen en de kou buiten, het dak is één van de grootste warmtelekken in de woning. Woningen voor 1980 gebouwd, zijn niet of weinig geïsoleerd. Met de unieke dakisolatie van alpine kunnen wij uw dak binnen 1 dag isoleren.

epa-label

ENERGIELABEL / GROENLABEL (EPA)

Energie Prestatie Advies maakt uw isolatieplan geheel compleet. Ter controle of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd kunnen met de combinatie isoleren en impregneren nog een keer thermografische foto’s worden gemaakt. Verbetering en isolatie lekken worden hiermee aangetoond.

schermafbeelding-2018-08-03-om-12.41.37

ICYNENE ISOLATIE

Wie verantwoord wil isoleren met respect voor mens en milieu, doet er goed aan zich te laten voorlichten over Icynene. Icynene is een watergedrage, ecologisch, thermisch en akoestisch isolatieschuim, dat kan worden toegepast als isolatiemateriaal voor wanden, vloeren en daken. De adviseurs van Alpine isolatie vertellen u er graag meer over.

spouwmuurisolatie-door-alpine

WONINGISOLATIE


Een geïsoleerde woning heeft een behaaglijk binnenklimaat en voorkomt hoge energiekosten. Door de woningisolatie wordt opgewekte warmte namelijk binnen gehouden en krijgt kou van buiten geen kans zich naar binnen te werken. Een grote investering denken velen. Maar niets is minder waar. Met het isoleren van uw woning bespaart u tot wel 30% op de energiekosten. Een investering in woningisolatie is dus snel terugverdiend.