EPA onderzoek

Alpine isolatie verzorgt ook een EPA onderzoek waarin wordt vastgesteld dat in uw woning waarschijnlijk te veel energie wordt gebruikt. Maar het is vooral een belangrijk argument en voordeel dat een onafhankelijk gecertificeerd bedrijf bepaalt welke maatregelen er genomen kunnen worden om dit probleem te voorkomen.

Het onafhankelijk EPA onderzoeksbureau maakt een rapport en laat zien dat het met de huidige energie index beter is uw woning zo goed mogelijk te isoleren. Met een warmtebeeldcamera en een endoscoop (zeg maar inwendig onderzoek) wordt een duidelijk beeld gegeven van de situatie. Vervolgens wordt met een computerprogramma doorgerekend wat de mogelijkheden zijn voor een goede isoleeroplossing.

Terugverdientijd

Belangrijk is het aantonen van de terugverdientijd door de maatregelen die u laat uitvoeren van het aanbrengen van uw vloerisolatie, spouwisolatie, dakisolatie, zolderisolatie, glasisolatie en het impregneren van al de buitenmuren.

Thermische schil

Met het EPA worden ook andere technische zaken weergegeven: het verbeteren van de thermische schil (thermiek = warme lucht stijgt).

Thermisch bouwen = warmte isolerend bouwen.

Zonne energie en meer

De beoordeling van de CV ketel met warmte pomp, zonnecollectoren voor warm water voorziening. Ook een optie is PV cellen voor stroomopwekking en balansventilatie met het terugwinnen van warmte. Kortom ook veel technisch vernuft met verbeteringen aan uw woning komen in het EPA aan de orde – niet onbelangrijk -.

epa-middel

Interesse?

Alpine isolatie heeft de totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot isolatie en stellen tijdens een  gratis adviesgesprek geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.