Wie verantwoord wil isoleren met respect voor mens en milieu, doet er goed aan zich te laten voorlichten over Icynene. Icynene is een watergedrage,  ecologisch, thermisch en akoestisch isolatieschuim, dat kan worden toegepast als isolatiemateriaal voor wanden, vloeren en daken. De adviseurs van Alpine isolatie vertellen u er graag meer over.

Waarom kiezen voor gespoten isolatieschuim?

Icynene bevat geen schadelijk vluchtige stoffen zoals cfk’s, Hcfk’s, HFA, formaldehydes et cetera. Het schuimvormige isolatiemateriaal wordt aangebracht door het ergens tegenaan te spuiten. Tijdens het uitzetten komt voornamelijk waterdamp vrij, waardoor het onschadelijk is voor mens en milieu. Nadat het zich volledig heeft uitgezet bevat het voor 99% lucht en slechts voor 1% uit materiaal. Toch vormt Icynene een luchtdichte en naadloze isolatielaag. Bovendien is het vlam vertragend en zelfdovend bij brand.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

Interesse in Icynene isolatie

Het gespoten isolatieschuim Icynene kan door de experts van Alpine isolatierelatief eenvoudig in uw woning worden aangebracht. Let op, Icynene is niet toepasbaar in spouwmuren. Wenst u meer informatie of deskundig advies en een offerte? Neem dan contact met ons op.

schermafbeelding-2018-08-03-om-12.41.37
schermafbeelding-2018-08-03-om-12.41.08

Uw voordelen:

  • Gecertificeerde materialen: 10 jaar garantie
  • Gratis thuisadvies door deskundige 
  • Bij verkoop van uw woning groener label: uw woning is meer waard
  • In de zomer koel en in de winter comfort en warm
  • Snelle terugverdientijd, profiteer nu van subsidie op isoleren
  • Bekijk ook onze brochure en onze bedrijfsvideo

Neem contact op

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Bericht