Impregneren van buitenmuren

Muren impregneren: met ons Nederlandse klimaat zijn de gevels vaak nat waardoor vocht in de stenen trekt, dit geeft kou op de binnenmuur en schade aan uw gevels. Uw buitenmuur impregneren is heel erg belangrijk en dit biedt u comfort en besparing op de energierekening.

Bij het impregneren van de buitenmuren van uw woning worden ze vochtwerend gemaakt en blijft regen en vocht aan de buitenkant van de steen, maar trekt het vocht er niet meer in en blijft de binnenzijde van de steen droog!

Belangrijk bij het impregneren van uw buitenmuur:

Met een speciaal componenten-materiaal isoleert alpine isolatie de buitenmuren van uw woning. Deze vorm van isoleren heeft de voorkeur want de componentenvloeistof dringt ver in de poreuze steen, en daar gaat het om bij impregneren.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

De impregneermaterialen van alpine isolatie zijn zeer duurzaam, daardoor geven wij een garantie van 10 jaar. De componenten-impregneer wordt in een chemisch proces in de steen en voeg gedroogd en gehard. Daardoor zijn de meeste poreuze steensoorten geschikt om te impregneren zoals: beton, gevelsteen, natuursteen, kalkzandsteen, en nog veel meer poreuze steensoorten.

Isoleren en impregneren van uw gevel

Het isoleren van vloeren, muren, daken, zolder en glas van uw woning is erg belangrijk, maar wilt u een totaal resultaat, laat dan zeker al de buitenmuren van uw woning impregneren.

Impregneren van uw muren en EPA

Energie Prestatie Advies maakt uw isolatieplan geheel compleet. Alpine isolatie maakt vooraf thermografische foto’s voor het bepalen van isolatielekken.

Daarna volgt het EPA onderzoek, zodat u zelf kunt zien waar moet worden geïsoleerd. Ter controle of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd kunnen met de combinatie isoleren en impregneren nog een keer thermografische foto’s worden gemaakt.

Werkwijze impregneren buitenmuur

Alpine isolatie gebruikt hiervoor de beste milieuvriendelijke materialen en uw buitenmuren blijven ademen.

muren-impregneren

Hydrofobie

Tevens krijgen de muren hiermee een hydrofobie – watervrees – ! Daarmee kan het ongewenste vocht niet van buiten naar binnen maar wel van binnen naar buiten. Vocht trekt immers naar de koudste plaats en u zult begrijpen dat wanneer het vocht niet weg kan er schimmel en verrotting ontstaat bij de kozijnen of andere materialen. Door het impregneren van uw buitenmuren krijgt vocht geen kans meer om naar binnen te gaan.

Bescherming van uw buitenmuur

De impregneer isoleert en beschermt uw buitenmuren ook tegen schimmel, algengroei, mosvorming, fijnstof, vochtschade en ander ongemak. Na het behandelen van de buitenmuren ziet u geen kleurverschil en blijven de muren langer mooi. Impregneren: een absolute comfort-verbetering en besparing van energie.  Impregneren geeft direct voordeel op uw energieverbruik! Of reinigen van uw buitenmuren noodzakelijk is kunnen onze adviseurs beoordelen.

Interesse?

Alpine isolatie heeft de totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot isolatie en stellen tijdens een  gratis adviesgesprek geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.