Spouwmuren zijn sinds 1960 verplicht in Nederland en voorkomen dat vocht van de gevel niet meer kan doordringen tot binnen. Eveneens biedt de luchtspouw tussen de muren betere isolatie. Om te besparen op hoge energiekosten en het milieu minder te belasten, kan gekozen worden voor spouwmuurisolatie.

Advies van de vakman

Spouwmuurisolatie door Alpine isolatie gebeurt grondig en goed. Onze adviseurs geven niet alleen gratis advies over spouwmuurisolatie, ze geven ook juiste en eerlijke voorlichting over het isoleren van uw gehele woning, hiervoor zijn ze vakbekwaam opgeleid door “Het Isolatie Gilde” De bouwkundige beoordeling is daarbij erg belangrijk.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

 

Indien we bij u langskomen om de mogelijkheden te bekijken voor het isoleren van de spouwmuur, ontvangt u direct een overzichtelijke begroting zodat u meteen weet wat de totaalkosten zijn voor spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie door Alpine isolatie kan gebeuren op drie manieren:

  • Door het inspuiten van minerale wol in de spouw ontstaat een optimale isolatie. Zeer geschikt voor moeilijk bereikbare ruimtes. Zeer geschikt als basis materiaal om uw spouwmuur te isoleren.
  • EnveriFoam is een milieuvriendelijk gegoten schuim met een hoge isolatiewaarde, uw spouw wordt voorzien van een laadloos isolatie. Het kan in een lege spouwmuur worden toegepast van voor 1980, als in spouwmuren vanaf 1980 tot en met 1995 waar al een minimale isolatie inzit, zonder dit eerst te moeten verwijderen.
  • Met het aanbrengen van vochtwerende polystyreen (EPS grafiet parels) in de spouw, samen met een kleefmiddel, wordt een zeer hoge isolatiewaarde bereikt. Het kleefmiddel zorgt ervoor dat de parels op hun plek blijven. Bestand tegen schimmels, zuren en vocht.

Meer weten over spouwmuurisolatie

Heeft u interesse in spouwmuurisolatie en maakt u graag gebruik van de expertise van Alpine isolatie? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met al uw vragen over spouwmuurisolatie.

spouwmuurisolatie

Uw voordelen:

  • Gecertificeerde materialen: 10 jaar garantie
  • Gratis thuisadvies door deskundige 
  • Bij verkoop van uw woning groener label: uw woning is meer waard
  • In de zomer koel en in de winter comfort en warm
  • Snelle terugverdientijd, profiteer nu van subsidie op isoleren
  • Bekijk ook onze brochure en onze bedrijfsvideo

Neem contact op

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Bericht