Subsidie op isolatie

Vanaf 15 september 2016 kunnen particuliere woning- en appartementseigenaren en Verenigingen van Eigenaren gebruik maken van de regeling subsidie energiebesparing eigen huis. Met deze subsidie op isoleren wil de overheid energiebesparing in bestaande woningen stimuleren.

Alpine isolatie voldoet aan de voorwaarden die door de Minister voor wonen en Rijksdienst zijn opgesteld. Wij informeren u graag vrijblijvend over de isolatiemogelijkheden in uw situatie. U kunt hiervoor een advies gesprek aanvragen of informatie aanvragen via deze website (klik hier).

Isoleren, een slimme investering!

De investering in het isoleren van uw woning heeft een uitstekend terugverdien rendement. Zeker nu u gebruik kunt maken van de subsidie regeling op isolatie. Uw investering is in de meeste gevallen binnen 2 à 3 jaar terugverdiend!

Met de stijgende energiekosten is de keus voor isoleren niet zo moeilijk. Schaarste van de energie en verbranding voor het milieu wordt en is steeds meer een wereldprobleem. Daarom zullen de brandstof- en stookkosten alleen maar hoger worden.

Profiteer van 6% btw

Op de isolatie werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd wordt slechts 6% btw gerekend. Naast de subsidiemogelijkheden biedt dit dus extra voordeel voor u.

Gratis advies

De isolatie adviseurs van alpine isolatie geven niet alleen gratis advies, maar geven ook de juiste en eerlijke voorlichting voor het isoleren van uw gehele woning. De bouwkundige beoordeling is daarom erg belangrijk. U wilt immers dat de juiste isolatie oplossing wordt toegepast zodat u jarenlang plezier heeft van het resultaat.

U ontvangt een overzichtelijke begroting zodat u exact weet wat de totaalkosten zijn en op al onze werkzaamheden zit 10 jaar garantie!

spouwmuurisolatie-door-alpine

Interesse in isolatie?

Alpine isolatie heeft de totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot isolatie en stellen tijdens een  gratis adviesgesprek geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op: 

Naam*

E-mail*

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer* (verplicht)

Ik heb belangstelling voor: