Vloerisolatie

Met vloerisolatie houdt u de warmte in uw woning en de kou in de kruipruimte. Huizen die voor 1985 gebouwd zijn, hebben geen vloerisolatie waardoor u veel warmte verliest. In uw woning zijn de vloeren in de winter dan ook vaak kil en koud, dit geeft geen behaaglijk gevoel. Warme lucht stijgt en daarom is het van het grootste belang als eerste uw vloer te isoleren.

Binnen 1 dag isoleren

Met de unieke isolatiemogelijkheden van alpine isolatie kunnen wij uw vloer binnen 1 dag isoleren. Via het vloerluik gaan onze medewerkers onder de vloer dus rommel en ongemak is niet aan de orde.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

Vloerisolatie polyurethaan

De begane grondvloer wordt veelal geïsoleerd met een hoogwaardig en duurzaam POLYURETHAAN materiaal (CFK-vrij). Met de unieke alpine isolatiemethode van polyurethaan spuiten we de klevende vloeibare massa onder de vloer. De opbouw in voldoende dikte tot de gewenste isolatiewaarde is bereikt.

Naadloze isolatie

Het hiermee bereikte resultaat is volledig dicht, gesloten en naadloos, de kou blijft daarna onder de vloer en de warmte blijft in de woning.

Direct na het isoleren merkt u dat de vloer minder koud is.

Bodemisolatie

Bodemisolatie wordt toegepast als de ruimte erg vochtig is om zo optrekkende kou en vocht van uw vloer te vermijden. Alpine isolatie heeft voor u de totale isolatieoplossing.

vloerisolatie

Interesse?

Alpine isolatie heeft de totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot isolatie en stellen tijdens een  gratis adviesgesprek geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.