Met vloerisolatie houdt u warmte in de woning en krijgt kou vanuit de kruipruimte geen kans uw woning binnen te dringen. Omdat warme lucht opstijgt, is het noodzakelijk uw vloer als eerste te isoleren. Ter illustratie: woningen van voor 1985 hebben vaak geen vloerisolatie. Hierdoor voelen de vloeren van deze huizen in de winter vaak kil en koud. Dit doet afbreuk aan een behaaglijk gevoel.

Binnen één dag isoleren

Alpine isolatie is in staat vloerisolatie in één dag aan te brengen. Omdat het isoleren van de vloer in de kruipruimte gebeurt en onze medewerkers via het vloerluik onder de vloer aan het werk gaan, heeft u geen last van rommel of ongemak. Bij het isoleren van de vloer gebruik van hoogwaardige polyurethaan. Een cfk-vrij isolatiemateriaal dat als vloeibare massa onder de vloer wordt gespoten. De dikte van de vloerisolatielaag is afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde.

KLIK HIER voor gratis thuisadvies

 

Het werken met polyurethaan vloerisolatie zorgt voor een volledig dicht, gesloten en naadloze vorm van isolatie die kou geen kans geeft. Warmte blijft in de woning en direct na het aanbrengen van de vloerisolatie voelt u dat de vloer minder koud is. Heeft u last van vocht in de kruipruimte? Kies dan voor bodemisolatie.

Vloerisolatie vakkundig geplaatst

Wilt u uw vloer vakkundig laten isoleren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij Alpine isolatie. Wij beoordelen uw woning en vertellen direct wat de mogelijkheden zijn van vloerisolatie. Ook krijgt u meteen een overzicht van de te verwachten kosten. Meer weten over algemene isolatie? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

balkenvloer

Uw voordelen:

  • Gecertificeerde materialen: 10 jaar garantie
  • Gratis thuisadvies door deskundige 
  • Bij verkoop van uw woning groener label: uw woning is meer waard
  • In de zomer koel en in de winter comfort en warm
  • Snelle terugverdientijd, profiteer nu van subsidie op isoleren
  • Bekijk ook onze brochure en onze bedrijfsvideo

Neem contact op

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Bericht