Vereniging van Eigenaren

Vereniging voor eigenaren

Energiezuinige appartementencomplexen

Wilt u graag uw appartementen energiezuiniger maken? In een appartementencomplex zijn het dak, de buitenmuren, vloer op de begane grond en meestal ook de kozijnen gemeenschappelijk bezit. Wilt u de isolatie van een appartement verbeteren, dan is een besluit nodig van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Alpine isolatie helpt u om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw dak, vloer en spouwisolatie. 

Subsidies voor VvE’s

Voor aanpassingen aan gemeenschappelijk bezit is een besluit van de Vereniging van eigenaren nodig. Wat helpt is dat er aantrekkelijke subsidies zijn voor een energiezuinig en duurzaam appartement. Alpine isolatie kan u hierin bijstaan en ondersteunen door tijdens een informatieavond u van de nodige adviezen, voorbeelden en deskundige informatie te voorzien.

Het Nationaal Energiebespaarfonds biedt aan Vve’s gunstige leningen voor energiebesparende maatregelen. Het fonds is opgericht door de Rijksoverheid en banken, en heeft geen winstoogmerk. De lening kan boetevrij versneld worden afgelost, als u dat zou willen.

Maak het onderwerp energie besparen bespreekbaar met de eigenaren van andere appartementen binnen uw complex. Samen kunt u het bestuur van de VvE enthousiast maken en zorgen dat het een agendapunt op de Algemene Ledenvergadering wordt. 

Energieadvies van Alpine Isolatie

Samen met Alpine isolatie maakt u een concreet voorstel voor de isolatie van uw complex. Een goede onderbouwing van de isolatie plannen is belangrijk. Wij helpen u kosteloos met een energieadvies. 

 

De voordelen van Alpine Isolatie

Overweegt u om te gaan werken met Alpine Isolatie? Wij bieden u de volgende zekerheden:

  • Gecertificeerde materialen: 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering
  • Gratis thuisadvies door deskundige 
  • Uw appartmenten worden meer waard
  • In de zomer koel en in de winter comfort en warm
  • Snelle terugverdientijd, profiteer nu van subsidie namens RVO 
  • Wij aangesloten bij- en gecertificeerd door Het isolatie Gilde. Uw isolatie opdracht wordt door ons uitgevoerd volgens de nieuwste technieken en volgens de hoge kwaliteitseisen die door Het isolatie Gilde worden gehanteerd. Wij bieden u daarom 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Kortom: bij alpine isolatie is uw opdracht in goede handen!


 

 

N

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Contactgegevens:

De Bleek 32
7468 DL ENTER
(bezoek uitsluitend op afspraak)

Telefoonnummer:

0548 760 044

Emailadres:

info@alpine-isolatie.nl

KVK:

Oost NL 60020784

BTW:

NL 8537.34.124.B01

Algemene leveringsvoorwaarden

Bedrijf & Product gecertificeerd
Helder en transparante communicatie
Milieu bewust